Despre noi

De la începutul activităților imobiliare, PrimeImobil Grup se specializează în furnizarea unei game complete de servicii pe piața imobiliară din Moldova: cumpărarea și vânzarea de apartamente, complexe locative, imobiliare comerciale, case, vile, terenuri.

De la prima zi de lucru, compania a stabilit un obiectiv - interesele companiei sunt interesele clientului nostru. Ne concentrăm asupra relațiilor pe termen lung și reciproc avantajoase cu clienții și partenerii noștri.
Agenția imobiliară PrimeImobil grup este întotdeauna o abordare individuală a sarcinii stabilite de client.
Personalul agenției noastre vă va sfătui în detaliu cu privire la etapele de lucru ale aplicației dvs. și planifica calendarul și posibilele soluții la probleme, vă va oferi suport profesional, tehnic și emoțional în toate etapele de cooperare. Aproximativ 70% din tranzacțiile de astăzi sunt tranzacții cu clienți care au fost deja deserviți în compania noastră.
Vom oferi o garanție a curățeniei și transparenței tranzacțiilor imobiliare.
Compania noastră a confirmat deja imaginea unui partener de afaceri fiabil. Niciun client al Agenției nu a pierdut dreptul de proprietate asupra proprietății dobândite cu ajutorul nostru. Cuvintele "ÎNCREDEREA DUMNEAVOASTRĂ - GARANȚIILE NOASTRE" au fost alese ca motto-ul Agenției noastre. Toate activitățile Agenției se bazează pe acest principiu.

Compania respectă standardele internaționale de afaceri și se implică activ în construirea relațiilor civilizate pe piața serviciilor. PrimeImobil grup este partenerul principalilor dezvoltatori și bănci din Moldova.

Toți angajații din agenție au studii superioare și sunt supuși în mod regulat cursurilor de formare avansată. Specialiștii din agenție vor ajuta la rezolvarea următoarelor sarcini:
1. Achiziționarea unui apartament într-o clădire nouă de la dezvoltator sau contractor.
2. Achiziționarea, vânzarea unei case, a unei cabane, a terenului.
3. Informarea cu privire la programele profitabile de creditare ipotecară.
4. Achiziționarea, vânzarea de apartamente / camere pe piața secundară.
5. Schimburi de orice complexitate.
6. Achiziționarea, vânzarea de bunuri imobiliare și de lux.
7. Evaluarea imobiliară (apartamente, camere, case și terenuri).
8. Susținerea juridică a tranzacției.
9. Serviciul bancar pentru plăți sigure.

Fotografii


Agenţi